بهترین گیاهان
و میوه های مقوی حافظه:
آویشن
طبیعت گرم،خاصیت محرک
سیستم عصبی مرکزی و مقوی اعصاب و همچنین قدرت تحریک کنندگی بالایی که به سبب وجود
تیمول که از مواد موثره این گیاه محسوب می شود . در ان تا ثیری ماندگار در تقویت
قوای فکری و مغزی و کمک به کار این قسمت از بدن دارد . آویشن به علت عطر نافذ به
صورت دمکرده یا جوشانده مصرف گردیده و همچنین موجب ضد عفونی کردن مجاری تنفسی و
سینوسهاو درمان برونشیت و آسم (تنگی نفس )بسیار موثر است .
اسطوخودوس
اگر دچار سردرد های
عصبی و فراموشی و کندی ذهن گردیده اید از مصرف گل اسطو خودوس که تازه انرا خشک
نموده و به صورت پودر در اورده با کمی پودر کندر و مقداری عسل به حالت خمیر در
اورده اید دریغ نورزید این گیاه خوش عطر یکی از بهترین گیاها نی است که از قدیم
الایام تا کنون جهت درمان انواع بیماریها ی ذهنی و مغزی از جمله مالیخولیا ، مانیا
، صرع ،سرگیجه ،عقب ماندگی ذهنی و نسیان (فراموشی ) توسط طبیبان یونانی وایرانی
تجویز شده و مورد استفاده قرار می گرفته است .
اکلیل کوهی
رزماری یا اکلیل کوهی
گیاهی است که دستگاه عصبی را تحریک وتقویت می کند و از اثری عجیب در تقویت حافظهو
قوای ذهنی دارد. طبیعت گرم و خشک و طعم تند و تیز و خاصیت محرک دستگاه عصبی و گردش
خون این گیاه سبب شده که دارویی مفید و موثر جهت درمان اکثر بیماریها و اختلالات
عصبی و مغزی از جمله افسردگی ، میگرن عصبی و استرس و ضعف قوای فکری و فراموشی باشد
.
برا یتهیه شربت از این
گیاه کافی است که مقدار 30 گرم اکلیل کوهی خشک را به همراه یک لیتر اب گرم و مقداری
عسل بجوشانید و مقداری بهار نارنج هم به ان اضافه کرده و هر 8 ساعت یک لیوان میل
نمایید .
انجیر
وجود در صد بالایی از
مواد قندی به طور ی که در صد گرم انجیر حدود 6/7 میلی گرم قند طبیعی وجود دارد .
ومصرف ان با کارهای فکری می تواند بسیار مفید باشد . دارای ویتامینها ی آ و ب و ث و
مواد معدنی مثل آهن ،برم ، منگنز ، گوگرد می باشد که همه برای بدن و سلولهای مغزی
مفید هستند .
بادام
وجود 54 در صد روغن و
24در صد مواد نشاسته ای و مقداری قند و صمغ و همچنین در صد بالایی از املاح نظیر
فسفر ، منیزیم ، پتاسیم ، گوگرد و آهن و ویتامین نیاسین در میوه شیرین بادام هر
چندانرا کمی سنگین و دیر هضم برای معده ساخته ولی یکی از بهترین مواد طبیعی مقوی
مغز و سلولهای دستگاه اعصاب مرکزی می باشد.
جین سینگ
جین سینگ که ریشه
گیاهی است چینی و شبیه به هویج زرد رنگ می باشد به قدری از نظر ارزش غذایی بالاست
که به نام ریشه زندگی لقب گرفته است . و از ان برای تقویت جسم و ذهن استفاده می
نمایند .
جینکو
جینکو بیلو با به درخت
معبد شهرت دارد . یک گیاه مقوی حافظه به شمار می رود .قسمت مورد استفاده دارو ی ان
برگهای این گیاه می باشد که خاصیت ریلکس کننده (آرام بخش )دارد و موجب جریان خون
بیشتر در سلولهای مغزی می شود .و جهت مقابله با الزایمر در پیری بکار می رود
.
چغندر
با مقدار زیاد فسفر و قند این گیاه کمک زیادی
به مغز و درک مطالب و خاطرات و ثبت و ضبط مطالب می کند . از سوی دیگر در درمان کم
خونی و ضعف عمومی بدن بویژه در ناحیه سلولهای مغزی کمک می نماید . میزان فسفر 100
گرم ریشه چغندر 55 میلی گرم است .